مجموعه ساختمانهای نیلوفر

امام صادق علیه السلام فرمودند: حسن همسایگی،خانه ها را آبادوعمرهارازیادمی کند

مجموعه ساختمانهای نیلوفر

امام صادق علیه السلام فرمودند: حسن همسایگی،خانه ها را آبادوعمرهارازیادمی کند

مجموعه ساختمانهای نیلوفر

به نام خداوندی که زمین راگهواره قرارداد تا انسانها در آن سکونت کنند
تقدیم به اوکه سلامتیش سلامتی عالم است وبی صبرانه منتظرپیوند دلهاست تا جهان را نظمی دلپسند بخشد که موردرضایت حق باشد
این وبلاگ جهت مدیریت فرهنگی وتقویت اطلاعات عمومی مدیران وساکنان مجموعه ساختمانهای نیلوفر ایجاد شده است. تلاش ما این است که هرآنچه از دانش وفرهنگ آپارتمان نشینی مورد نیاز مجموعه می باشد در آن گرد آوری شودتا بتوان بایک نگاه به مطالب ارزنده ومعتبر دسترسی پیداکرد.
کلیه مدیران زحمتکش این مجموعه علی رغم حق قانونی وشرعی خود بدون هیچ چشمداشتی نهایت سعی وتلاش خود را می کنند تا آرامش وآسایش را به عزیزان هدیه کنند و تنها پاداششان این است که کلیه عزیزان وخانواده های محترمشان از قوانین وفرهنگ آپارتمان نشینی تبعیت کنندتا درکنار هم زندگی دلپسند ومورد رضایت حق داشته باشیم ودر سایه حدیث زیبای حضرت فاطمه سلام االله که فرمودند :الجارالثم الدار (اول همسایه بعد خانه)همسایه خوبی برای هم باشیم و حق همسایگی را نسبت به هم ادا کنیم

مدیرفرهنگی مجموعه ساختمانهای نیلوفر
بهروزصبوری


نویسندگان

شارژساختمان ورفتارهای سه گانه ساکنان

پنجشنبه, ۸ شهریور ۱۳۹۷، ۰۶:۴۹ ب.ظ

 

 

شارژ آپارتمانهای مسکونی و رفتارهای سه‌گانه ساکنان!

زندگی‌های امروز مملو از افراط و تفریط‌های بی‌‌اساس است،‌ یکی از مصداق‌های آن که در مورد خیلی‌ها صدق می‌کند پرداختن به نجس و پاکی در حد وسواس است که به آن افراط گفته می‌شود، این امر سوای ایجاد مشکلات روحی و روانی، مصرف بیش از حد متعارف آب و ضایع شدن حق‌الناس را نیز در پی دارد، ضایع شدن آب نوعی بی‌تفاوتی به حق‌الناس است و این در حالی است که اسلام،‌ طهارت و نجاست را آسان گرفته است، اما مردم آن را بر خود سخت می‌گیرند.

در مقابل اسلام به حق‌الناس بسیار اهمیت داده است، اما عده‌ای آن را ساده تلقی می‌کنند. ضایع کردن حق‌الناس یکی از بزرگ‌ترین گناهان نزد خداوند متعال است و شفاعت ندارد و کسانی که مرتکب آن شوند، بعد از توبه باید به جبران حق‌الناس اعم از مالی و غیر مالی بپردازند. حق‌الناس ابعاد گسترده‌ای را در بر می‌گیرد که در این‌جا به چند مورد از نمونه‌های تضییع آن در میان مجتمع نشین‌ها اشاره می‌کنیم.

مصادیق حق‌الناس در فرهنگ آپارتمان‌نشینی:

ـ پارک خودرو در قسمت مشاعات بدون اجازه مالکین و یا در جایی که برای دیگران ایجاد مزاحمت کند.

ـ استفاده از پارکینگ همسایگان بدون هماهنگی و اجازه از مالک یا مالکین آن‌ها.

ـ تنظیم دزدگیر خودرو به نحوی که با کوچکترین حرکت جنبنده‌ای به صدا درآید.

ـ ایجاد سرو صدا در منزل که باعث مزاحمت همسایگان شود.

ـ غیبت پشت‌سر همسایگان و بازگو کردن مسائل شخصی آن‌ها برای دیگران.

ـ اصراف در مصرف آب که پرداخت هزینه آن بر اساس قبض مشترک انجام می‌شود.

ـ آسیب زدن به قسمت مشاعات از جمله باغچه، راه‌پله‌ها و آسانسور.

ـ عدم پرداخت به موقع مبلغ شارژ ماهیانه که موج وقفه در ارائه خدمات به همگان شود.

* پرداخت شارژ: در فرهنگ آپارتمان‌نشینی، پرداخت شارژ همیشه و به ناگزیر به صورت نقد پیش‌بینی می‌شود، زیرا اگر شارژ تعیین شده توسط ساکنان در موعد مقرر پرداخت نشود، امکان ارائه هرگونه خدمات از مدیر ساختمان سلب می‌شود. در بسیاری از ساختمان‌ها پرداخت شارژ به ۳ روش انجام می‌شود:

الف) خوش حساب‌ها: این دسته از افراد که به میانگین ۴۰ درصد از ساکنان را تشکیل می‌دهند، مسئولیت پذیرترین قشر جامعه هستند و هزینه‌های ساختمان را در ردیف سایر هزینه‌های ضروری زندگی خود مدیریت می‌کنند و معمولاً‍ قبل از موعد یا در موعد مقرر، شارژ تعیین شده را می‌پردازند.

ب) بی‌تفاوت‌ها: ۵۰ درصد ساکنان مجتمع ها را بی‌تفاوت‌ها تشکیل می‌دهند و بر این مثل معروف که کارشان دیر و زود دارد، اما سوخت و سوز ندارد، صحه می‌گذارد. پرداخت شارژ توسط این دسته از ساکنان گاه تا پایان ماه تعیین شده به طول می‌انجامد و مانند نوش‌دارو بعد از مرگ سهراب است و چندان تأثیری در انجام ارائه خدمات به موقع ساختمان

ندارد.

چ) بد حساب‌ها: ۱۰ درصد باقیمانده ساکنان بد‌حساب‌ها‌ هستند، کسانی که یا اصلاً قصد پرداخت شارژ را ندارند و یا اگر به پرداخت سهم خود تن در می‌دهند با اکراه و بعد از گذشت۳ و حتی ۶ ماه رقمی را می‌‌پردازند که تمامی بدهی‌را نیز شامل نمی‌شود.

اینان کسانی هستند که مصداق تضییع حق‌الناس را دامن می‌زنند و بدون شک در بعضی از موارد و از جمله مصرف آب که مسئولیت شرعی بر عهده بد‌حسابان خواهد بود، می‌بایست از خوش حسابان حلالیت بطلبند، چرا که در غیر این صورت همیشه عمر مدیون آنان خواهند بود.

به نقل از روزنامه اطلاعات

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی