مجموعه ساختمانهای نیلوفر

امام صادق علیه السلام فرمودند: حسن همسایگی،خانه ها را آبادوعمرهارازیادمی کند

مجموعه ساختمانهای نیلوفر

امام صادق علیه السلام فرمودند: حسن همسایگی،خانه ها را آبادوعمرهارازیادمی کند

مجموعه ساختمانهای نیلوفر

به نام خداوندی که زمین راگهواره قرارداد تا انسانها در آن سکونت کنند
تقدیم به اوکه سلامتیش سلامتی عالم است وبی صبرانه منتظرپیوند دلهاست تا جهان را نظمی دلپسند بخشد که موردرضایت حق باشد
این وبلاگ جهت مدیریت فرهنگی وتقویت اطلاعات عمومی مدیران وساکنان مجموعه ساختمانهای نیلوفر ایجاد شده است. تلاش ما این است که هرآنچه از دانش وفرهنگ آپارتمان نشینی مورد نیاز مجموعه می باشد در آن گرد آوری شودتا بتوان بایک نگاه به مطالب ارزنده ومعتبر دسترسی پیداکرد.
کلیه مدیران زحمتکش این مجموعه علی رغم حق قانونی وشرعی خود بدون هیچ چشمداشتی نهایت سعی وتلاش خود را می کنند تا آرامش وآسایش را به عزیزان هدیه کنند و تنها پاداششان این است که کلیه عزیزان وخانواده های محترمشان از قوانین وفرهنگ آپارتمان نشینی تبعیت کنندتا درکنار هم زندگی دلپسند ومورد رضایت حق داشته باشیم ودر سایه حدیث زیبای حضرت فاطمه سلام االله که فرمودند :الجارالثم الدار (اول همسایه بعد خانه)همسایه خوبی برای هم باشیم و حق همسایگی را نسبت به هم ادا کنیم

مدیرفرهنگی مجموعه ساختمانهای نیلوفر
بهروزصبوری


نویسندگان

امنیت وآموزش درزندگی متمرکز ازنظرقرآن

شنبه, ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۷:۲۵ ب.ظ
 

قرآن کریم می‌فرماید خانه‌های خود را مقابل یکدیگر( به طور متمرکز) قرار دهید. از این کلام وحی چنین استنباط می‌شود که در آن زمان گروهی از پیروان حضرت موسی به صورت انفرادی افسرده و با رنج روحی زندگی می‌کردند و تفرقه و پراکندگی به ناراحتی‌های آنان می افزود. حضرت موسی علیه السلام و برادرش هارون مامور شدند برای منسجم کردن زندگی آنان اقداماتی به عمل آورند ابتدا دستور داد آنان خانه های ساخته و مساکن خویش را از فرعونیان جدا کنند و برای استحکام روابط اجتماعی تقویت عواطف ویا روح جمعی به کسب اقتدار در مقابل دشمنان این خانه‌ها را در مقابل هم به صورت متمرکز احداث کنند و از پراکندگی و طفیلی بودن دست بردارند. در این صورت موسی و برادرش بهتر می توانستند در میان آنان به تبلیغ دین بپردازند و پیروان آن یعنی بنی اسرائیل هم قادر بودند به سهولت نماز جماعت اقامه ‌کنند جمله (اقیموالصلوه) که بعد از عبارت (واجعلوابیوتکم قبله)وآمده دلالت یا اشعار برآن دارد همچنین آنان با این سبک مسکن سازی زودتر می توانستند از جلسات می و گردهمایی‌های که فراخوانی آنها از سوی رهبرانشان صورت می‌گیرد حضور به هم رسانند.

 اقلیت‌های مسلمان که در کشورهای غیرمسلمان زندگی می‌کنند باید از این اصل قرآنی الگو بگیرندو از تفرقه و پراکندگی محل ست اجتناب کنند و در هر شهری محل هایی را برای اقامت خود اختصاص دهندو اجازه ندهند پیروان فرقه های دیگر در میان آنان و پراکندگی بیفشاند این افراد از طریق ارتباطات ومناسبات اجتماعی که با یکدیگر دارند می‌توانند بیش از محیط مدارس و نسل جوان تاثیر بگذارند و آنها را به سوی رشاخلاقی و بصیرت دینی سوق دهند.(کتاب احکام وآداب مسکن صفحه ۶۳-۶۴)

برکات عمل کردن به آیه فوق در زندگی آپارتمان نشینی

1-ایجاد امنیت بخصوص درزمانهایی که جامعه ناامن می شود(به شرط همدلی ومشارکت همسایه ها)

2-دسترسی به مدیران واهالی  در تشکیل جلسات می وفراخوانهای گوناگون

3-همدلی وتعاملات در جشنها وعزاداریهای مذهبی

4- امکان شرکت در غم وشادی خواهر وبرادران دینی

5-امکان سریع آموزشهای گوناگون از طریق ارتباطات و مناسبات اجتماعی

6-امکان تشکیل کلاسهای آموزش فرهنگ آپارتمان نشینی وبرگزاری جلسلت مذهبی

7-استحکام روابط اجتماعی- تقویت عواطف و روح جمعی - اقتدار در مقابل دشمنان

8- رعایت شئونات اسلامی وانسانی بجهت نظارت همگانی همسایگان چرا که بزهکار مانند وصله نا همگون به چشم می آید ونمی تواند دست به رفتار نا متعارف بزند حتی اگرسارق وغریبه ای وارد محل شود تنها با نگاه معنی دار اهالی پا به فرارمی گذارد.

نویسنده : بهروزصبوری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی