مجموعه ساختمانهای نیلوفر

امام صادق علیه السلام فرمودند: حسن همسایگی،خانه ها را آبادوعمرهارازیادمی کند

مجموعه ساختمانهای نیلوفر

امام صادق علیه السلام فرمودند: حسن همسایگی،خانه ها را آبادوعمرهارازیادمی کند

مجموعه ساختمانهای نیلوفر

به نام خداوندی که زمین راگهواره قرارداد تا انسانها در آن سکونت کنند
تقدیم به اوکه سلامتیش سلامتی عالم است وبی صبرانه منتظرپیوند دلهاست تا جهان را نظمی دلپسند بخشد که موردرضایت حق باشد
این وبلاگ جهت مدیریت فرهنگی وتقویت اطلاعات عمومی مدیران وساکنان مجموعه ساختمانهای نیلوفر ایجاد شده است. تلاش ما این است که هرآنچه از دانش وفرهنگ آپارتمان نشینی مورد نیاز مجموعه می باشد در آن گرد آوری شودتا بتوان بایک نگاه به مطالب ارزنده ومعتبر دسترسی پیداکرد.
کلیه مدیران زحمتکش این مجموعه علی رغم حق قانونی وشرعی خود بدون هیچ چشمداشتی نهایت سعی وتلاش خود را می کنند تا آرامش وآسایش را به عزیزان هدیه کنند و تنها پاداششان این است که کلیه عزیزان وخانواده های محترمشان از قوانین وفرهنگ آپارتمان نشینی تبعیت کنندتا درکنار هم زندگی دلپسند ومورد رضایت حق داشته باشیم ودر سایه حدیث زیبای حضرت فاطمه سلام االله که فرمودند :الجارالثم الدار (اول همسایه بعد خانه)همسایه خوبی برای هم باشیم و حق همسایگی را نسبت به هم ادا کنیم

مدیرفرهنگی مجموعه ساختمانهای نیلوفر
بهروزصبوری


نویسندگان

وظایف و اختیارات مجمع عمومی ساختمان

جمعه, ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۹:۵۴ ق.ظ

 

مسلماً برقراری نظم و مشخص شدن حقوق و وظایف متقابل در هر جمعی مستلزم تعریف دقیق مناسبات فی­مابین و احترام به حقوق یکدیگر می ­باشد.

در مجتمع ­های آپارتمانی مجاورت واحدها، محل های مشاع، سلایق گوناگون و تقابل فرهنگ های مختلف در صورت عدم رعایت مقرارتی خاص می­تواند موجب گلایه و ناراحتی ساکنین را فراهم آورد.

هر چند دوستی، برادری، سعه صدر و گذشت مهمترین اصل جهت ایجاد آرامش و صمیمیت در محیط های اجتماعی است؛ اما وضع قوانین نیز جهت شفاف شدن موضوعات الزامی است.

اصلی­ ترین قانون مصوب جهت رعایت نظم در مجتمع­ های آپارتمانی «قانون تملک آپارتمان ها و آیین‌نامه اجرایی آن با اصلاحیه‌های بعدی مصوب ۸/۲/۱۳۴۷» می ­باشد که منبعد اختصاراً قانون نامیده می­ شود.

 مجمع عمومی

ماده ۱- مجمع عمومی عالی­ترین نهاد تصمیم گیری درخصوص ساختمان می ­باشد که حدود وظایف و اختیارات آن توسط قانون و این مقررات مشخص می شود.

ماده ۲- مجمع عمومی مالکین باید لااقل هر سال یک بار تشکیل شود.

ریاست مجمع در هر سال با مدیر ساختمان خواهد بود؛ درصورت عزل و یا فوت مدیر ریاست مجمع در ابتدای جلسه به وسیله رای گیری مشخص خواهد شد.

دو نفر از اعضاء نیز در ابتدای جلسه به انتخاب مجمع به عنوان ناظر تعیین خواهند شد. تشکیل مجمع فوق العاده در هر زمانی توسط مدیر یا به درخواست حداقل سه نفر از مالکین ساختمان امکان ­پذیر خواهد بود.

دعوت به جلسه به صورت مکتوب، تلفنی، فکس یا پست الکترونیک و حداقل یک هفته پیش از تشکیل جلسه باید به اطلاع مالکین رسانده شود.

ماده ۳- برای رسمیت مجمع حضور بیش از نصف مالکین یا نماینده آنان ضروری است.

تبصره ۱: در صورت عدم حصول اکثریت مندرج در این ماده جلسه برای پانزده روز بعد تجدید خواهد شد.

هرگاه در این جلسه هم اکثریت لازم حاصل نگردید جلسه برای ۱۵ روز بعد تجدید و تصمیمات جلسه اخیر با تصویب اکثریت عده حاضر معتبر است.

تبصره ۲: حضور دوستانی که به عنوان مستاجر در واحدها سکونت دارند، در مجمع طبق قانون ضروری نیست لکن توصیه می شود حتی­ الامکان این دوستان جهت ارائه نظرات و پیشنهادات و آگاهی از مصوبات مجمع در جلسه حاضر شوند.

ماده ۴- کسی که به عنوان نماینده یکی از شرکاء تعیین شده باید قبل از تشکیل جلسه مجمع عمومی وکالتنامه معتبر خود را به مدیر ارائه نماید.

ماده ۵- هرگاه چند نفر مالک یک قسمت اختصاصی (واحد) باشند باید طبق ماده ۷ قانون تملک آپارتمان‌ها از طرف خود یک نفر را برای شرکت در رای ­گیری مجمع عمومی انتخاب و معرفی نمایند.

تبصره ۳: در صورتی که مالک قسمت اختصاصی شخصیت حقوقی باشد نماینده آن طبق قوانین مربوط به شخصیت‌های حقوقی معرفی خواهد شد.

ماده ۶- مجمع عمومی دارای وظایف و اختیارات زیر می‌باشد:

  • انتخاب مدیر و رسیدگی به عملکرد وی.
  • اتخاذ تصمیم نسبت به اداره امور ساختمان.
  • تصویب گزارش مربوط به درآمد و هزینه‌های سالانه.
  • اتخاذ تصمیم در ایجاد اندوخته برای امور مربوط به حفظ و نگهداری و تعمیر بنا.
  • تفویض اختیار به مدیر به منظور انعقاد قراردادهای لازم برای اداره ساختمان.
  • تصویب و تغییر مقررات ساختمان در چارچوب قانون.

ماده ۷- مصوبات مجمع عمومی با آراء دو سوم مالکین حاضر در جلسه (با رعایت مفاد ماده ۳) معتبر خواهد بود.

ماده ۸- کلیه تصمیمات مجمع عمومی باید در صورت جلسه نوشته شود و به وسیله مدیر نگهداری شود. صورت جلسه توسط رئیس مجمع نوشته شده و باید به امضاء رئیس و دو ناظر منتخب مجمع برسد.

ماده ۹- تصمیمات مجمع عمومی بر طبق ماده ۶ قانون برای کلیه مالکین و ساکنین الزام‌آور است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی